CURS LIMBA ENGLEZA

Acest curs se adreseaza persoanelor care doresc sa utilizeze limba engleza in diferite situatii: calatorii, socializare, corespondenta cu dificultate medie/mare, la serviciu etc. Comunicarea in limba engleza va face referire la urmatoarele situatii: la hotel, restaurant, gara, aeroport, descrieri de locuri si persoane etc.
     Cursul poate fi urmat si de persoanele interesate in engleza de afaceri sau in limbaje specializate, care nu au notiunile structurilor gramaticale foarte clare sau care intampina probleme in sustinerea unei conversatii simple.
OBIECTIVUL CURSULUI este acela de a va ajuta sa dobanditi competente deosebite in: Conversatie/ Conversation, Ascultare/ Listening, Citire/ Reading (comprehension), Scriere/Writing, Discurs oral/Oral discourse.

Abilitatile obtinute in urma cursului de engleza generala:
- Conversatia in diferite situatii
 - Scrierea corecta si coerenta a propozitiilor formulate in limba engleza si cu o dificultate medie/mare
 - Citirea corecta a cuvintelor si intelegerea perfecta a textului din limba engleza din punct de vedere semantic si gramatical
 - Ascultarea/Listening: intelegerea mesajului vorbitorului de limba engleza fara a intampina probleme de gramatica si vocabular si rezumarea corecta a textului ascultat
 - Discurs oral
DETALII ŞI ÎNSCRIERI LA TELEFON 0784.045.025
50 ore - 400 lei

CURS  AUTORIZAT CNFPA
ATENTIE !
  Costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit! Conform art.34 din Ordonanta nr.129/2000 republicata : societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro