CURS CONTABILITATE

Cursul organizat de societatea noastra are in vedere urmarirea parcursului contabil din fazele sale incipiente, dar continuand pana la inregistrarea si interpretarea documentelor ce apartin acestui domeniu, mai exact emitere factura, aviz insotire marfa, dar si inregistrarea balantei si a bilantului. Cursul are o importatnta componenta practica, utilizandu-se un soft specializat in acest sens. De asemenea, cursul are in vedere legislatia in vigoare dar apreziaza si dinamica acesteia. Cursul este extrem de util celor ce vor sa debuteze in aceasta profesie, dar si celor ce doresc sa isi perfectioneze cunostintele, sesiunile deschise cu lectorii nostrii dar si cu specialisti din cadrul institutiilor publice fiind extrem de interesante şi utile propunându-si sa aduca mai aproape institutia de control de contribuabili prin contopirea viziunii celor doua parti contribuabil/institutie de control.
STRUCTURA CURSULUI ESTE URMATOAREA :
I. Partea introductiva isi propune sa prezinte rolul si locul departamentului contabil in structura unei societati comerciale;
II. Documente contabile utilizate in gestiunea stocurilor. Aplicatii teoretice/practice
a. Factura. Definitie, exemple practice privind mod de intocmire, facturi proforme, discounturi, stornari, penalitati de intarziere, facturi de avans, mod de înregistrare, compensare.
b. Nota de receptie. Exemple practice privind receptia bunurilor si intrarilor in gestiune, mod de organizare si adminsitrare a gestiunii societatii – mod intocmire si urmarire documente.
c. Avizul de insotire a marfii. Aplicatii practice in cazul avizului: livrari de bunuri catre cumparatori, transferuri de bunuri. Facturarea in urma emiterii avizului.
d. Bonul de predare-transfer/ Bonul de consum/ Fisa de magazie - aplicatii practice, mod de intocmire si inregistrare, impactul acestor documente in cadrul contabilitatii societatii, modele de procese verbale predare primire, intrari- iesiri, nota intrare receptie (NIR), fisa de lichidare, corelarea acestor categorii de documente.
III. Documente contabile referitoare la dispozitiile banesti si decontarile. Baza legala; implicatii asupra modificarii elementelor patrimoniale.
a. Chitanta - exemple practice, mod intocmire si inregistrare, mod de operare, anulare, efecte.
b. Casa de marcat, bonul fiscal – aplicatii practice.
b. Dispozitia de plata/dispozitia de incasare - aplicatii practice.
e. Documente necesare in diverse operatiuni bancare – mod de intocmire operare, interpretare.
f. Ordinul de plata. aplicatii practice, Cecul, biletul la ordin – definitie exemple, implicatii si modalitate de decontare a acestora.
IV. De asemenea, cursul isi propune sa abordeze si teme de interes general precum obtinerea certificatului fiscal, depunere situatii financiare, salarizare, declaratii lunare/trimestriale/anuale mod de operare si inregistrare a documentelelor contabile primare, mod de gestionare si corectare a acestora
COST CURS - 600 LEI / include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/adeverinte de studiu - PLATA IN RATE
DETALII ŞI ÎNSCRIERI LA TELEFON 0784.045.025
http://www.profesionalnewconsult.ro
office@profesionalnewconsult.ro
CURS AUTORIZAT CNFPA
ATENTIE !
Costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit! Conform art.34 din Ordonanta nr.129/2000 republicata : societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro