Preţ mai mic la infiintarea firmei decât zero, nu se poate !


Preţ mai mic decât cost zero la infiintare firma SRL, SA, II, PFA, nu se poate !

            Titlul poate pãrea uşor de neînţeles dar în cele ce urmeazã vã vom lãmuri întocmai în cele ce urmeazã:

            În mãsura în care stresul din activitatea de zi cu zi şi banii, va împiedicã sã vã înfiinţaţi propria firmã, Profesional New Consult cu sediul în str. Trivale, nr.14, vizavi de hotel Blue Night vine în sprijinul dumneavoastrã, oferindu-vã cost 0 (ZERO) la înfiinţarea firmei, tot ce trebuie sã achitaţi dumneavoastrã sunt actele de la Registrul Comerţului.

            Pentru a beneficia de oferta cu cost 0 (ZERO) la înfiinţarea firmei ( SRL, SA, PFA, II) tot ce trebuie sã faceţi este sã sunaţi la telefonul firmei Profesional New Consult SRL, 0784.045.025, unde veţi primi toate informaţiile necesare. De precizat cã beneficiazã de aceastã ofertã doar cei care încheie contract de servicii contabilitate pe o perioadã de un an cu firma noastra .

            În mãsura în care nu doriţi sã beneficiaţi de oferta cu costuri 0 (ZERO), Profesional New Consult vã sprijinã sã înfiinţaţi firme ( SRL, SA, PFA, II) la cele mai mici preţuri de pe piaţã, pentru cotaţii puteţi suna la acelaşi numãr de telefon 0784.045.025, Anca Grigorescu.

            De precizat cã prin colaborãrile pe care le deţine firma poate asigura servicii de contabilitate, resurse umane, servicii externe protecţia muncii.
 

            IMPORTANT !!! Profesional New Consult, asigurã şi servicii de înfiinţare ONG-uri, Asociaţii non profit, Fundaţii, pentru mai multe relaţii puteţi accesa pagina de internet a firmei www.profesionalnewconsult.ro sau puteţi suna la telefon 0744.974.775.
 

Profesional New Consult are sediul în Piteşti cu urmãtoarele coordonate:

Piteşti, str. Trivale, nr. 14, (în gura Trivãii, vizavi de hotel Blue Night)

Persoane de contact : Anca Grigorescu, George Serban


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro