Curs Inspector Resurse Umane - Piteşti

Curs Inspector Resurse Umane - Piteşti


            Probleme cu Inspecţia Muncii? Situaţii dificile în raporturile de muncã cu salariaţii din cadrul societãţii? Nu şti cum sã le gãseşti o soluţie?! Nimic mai simplu, urmeazã un curs de Inspector Resurse Umane, unde competenţa formatorilor te va îndruma negreşit în sensul desluşirii tuturor tainelor legate de legislaţia muncii în ansmablul acesteia.


            Pentru a evita situaţiile neplãcute generate de controalele ITM şi pentru a deveni un profesionist în ceea ce privesc relaţiile de muncã, este necesar urmarea unui curs de Inspector ResurseUmane, cel mai bine organizat şi cu cele mai bune rezultate fiind, desigur, cel organizat de Profesional New Consult, curs, care beneficiazã de suportul unor formatori cu experienţã vastã în domeniu, ce abordeazã problematica în domeniu din perspectiva lucrãtorului în departamentul resurse umane, HR.

            Cursul are ca tematicã : Revisal, aplicaţia informatizatã de evidenţã a salariaţilor, Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului, Legea Pensiilor, toate acestea îmbinate cu sesiuni de practicã ce cuprind Contractul Individual de Muncã, Fişa Postului, Informare, întocmire Act adiţional şi diferite tipuri de decizii, precum şi modalitatea de calcul şi întocmire a ştatului de salarii.

            Toate aceste elemente extrem de utile sunt adresate tuturor celor care urmeazã cursul oferind intense sesiuni de practicã, fiind extrem de important de ştiut cã la cursul de Inspector ResurseUmane pot participa atât cei care activeazã în domeniu dar şi cei care doresc sã urmeze o carierã în domeniu, cursul fiind accesibil şi pr înţelesul tuturor indiferent dacã au sau nu experienţã.

            Cursul Inspector Resurse Umane, demareazã în prima parte a lunii noiembrie la preţul de 350 lei iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii ProfesionalNew Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro, sediul firmei fiind în strada Trivale, nr. 14, Piteşti, vizavi de Hotel Blue Night în gura trivãii.


alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

CursFormator - 250 lei;

CursMachiaj - 650 lei;

CursCoafor - 600 lei;

Curs Machiaj Semipermanent - Repigmentare - tatuaj sprancene, buze, ochi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro