Curs Machiaj Piteşti sau sa vorbim despre Frumuseţe, Eleganţã, Profesionalism

Curs Machiaj Piteşti – Frumuseţe, Eleganţã, Profesionalism

          Aşa cum v-am obişnuit, aducem în discuţie ades, lucrurile frumoase care se petrec în oraşul Piteşti, unul dintre acestea este cursul de Machiaj, Make up, organizat de Profesional New Consult, curs unde, frumosul şi eleganţa sunt la ele acasã, desigur, pe mãsurã ce se parcurge acest curs, se capãtã şi experienţa şi profesionalismul !

          Nu vom stãrui cu prea multe vorbe, sã vã lãsãm sã admiraţi câteva instantanee de la o şedinţã a cursului de machiaj desfãşuratã în Piteşti în data de 23.10.2014, vom mai spune doar atât, cursul se adreseazã atât fetelor cât şi bãieţilor, care vor sã profeseze în domeniu, dar şi celor care care doresc sã îşi realizeazã propriile machiaje, scãpând astfel de stresul saloanelor de specialitate dar şi a costurilor destul de mari. Cursul oferã traineri profesionişti, produsele şi ustensilele de lucru, totul la preţul de 650 lei. Sã nu uitãm sã amintim cã la sfârşitul cursului se obţine o diplomã acreditatã recunoscutã naţional şi internaţional.

            Pentru detalii despre cursul deMachiaj / Make Up  vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :
•           Mobil: 0784.045.025; 0784.333.777
•           Tel/Fax:  0348.436.899,
•           e-mail:    cursuri@profesionalnewconsult.ro,

•           web:  www.profesionalnewconsult.ro




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro