Curs Machiaj Semipermanent, Repigmentare - tatuaj sprancene, buze, ochi, scalp

Vrei sa fi mereu tânãrã şi frumoasã?


            Dintotdeauna femeile au dorit sã fie cât mai frumoase, sã atragã permanent priviri, sã gãseascã secretul tinereţii fãrã sfârşit.

            De acum doamnelor nu mai trebuie sã cãutaţi foarte mult, pentru cã de curând în Piteşti se organizeazã CURS MACHIAJ SEMIPERMANENT, REPIGMENTARE, TATUAJ, SPRÂNCENE, BUZE, OCHI, SCALP, realizat de profesionişti cu experienţã în domeniu, cu ustensile de ultimã generaţie ce asigurã igiena perfectã, cursul îşi propune sã pregãteascã doamnele şi nu numai sã înveţe arta frumuseţii veşnice, evitând astfel, atât costurile destul de mari ale saloanelor de specialitate, cât şi timpul pierdut pentru machiaj şi demachiat, astfel, obţinându-se un machiaj permanent, veţi fi mereu frumoase, atrãgãtoare, seducãtoare.


            Cursul este asigurat de Profesional New Consult, care, activând de peste 6 ani pe piaţa de profil a cursurilor de formare profesionalã are competenţa necesarã sã asigure calitatea didacticã a sesiunilor de cursuri susţinute. Toate ofertele firmei le gãsiţi pe site-ul pus la dispoziţiei www.profesionalnewconsult.ro dar şi sunând la telefoanele 0784.045.025, sau 0784.333.777.

            Desigur, cursul se adreseazã atât celor care activeazã în domeniu, lucreazã în saloane de specialitate, cât şi celor care doresc acum sã înveţe o meserie nouã, cursul fiind NOU în Piteşti şi în România, preţul promoţional al acestuia fiind de 1.900 lei, preţ care se poate achita şi în rate şi care include toate materialele şi pigmenţii folosiţi la curs.

            Urmând cursul de MACHIAJ SEMIPERMANENT, REPIGMENTARE, TATUAJ, SPRÂNCENE, BUZE, OCHI organizat de Profesional New Consult, veţi dobândi urmãtoarele competenţe profesionale
         notiuni de make-up si estetica
         componenta aparatelor de tatuaj, avantaje si dezavantaje la diferite tipuri.
         tipuri de pigmenti (cosmetici, artistici, henna etc.)
         practica pe piele artificiala
         realizarea demonstrativa de catre profesor dar si de catre cursant a tatuajului de umplere sprancene, contur ochi si buze.
         notiuni colorimetrie in functie de tip si culoare ten, varsta, stil abordat;
         umplere, marire, corectie contur buze, cateva trucuri si secrete de stiut de catre un make up artist;
         tehnica fir cu fir pentru sprancene

Dacã nu doriţi sã parcurgeţi cursul de machiaj semipermanent, dar vreţi sã purtaţi un asemenea machiaj, vã puteţi adresa specialistului în domeniu pentru programãri, Adrian- make up artist/stilist sprâncene la telefon 0740.892.129.


            Important ! Firma Profesional NewConsult are peste 60 de cursuri în organizare, sigur unul este şi pentru tine, de aceea, viziteazã www.profesionalnewconsult.ro sau sunã la 0784.045.025, 0784.333.777 şi sigur vei gãsi cursul adecvat pentru formarea profesionalã pe care o cauţi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro