Experţi contabili din cadrul CECCAR susţin cursul de Contabilitate în Piteşti



            Profesional New Consult organizeazã în Piteşti în perioada urmãtoare cursul de Contabilitate, curs care beneficiazã de participarea unor experţi din cadrul Corpului Experţilor CECCAR, având experienţã suficientã în domeniu pentru susţinerea şi împãrtãşirea unor informaţii relevante în domeniu.
            Cursul de Contabilitate oferit de Profesional New Consult, este acreditat ANC, diplomele obţinute fiind recunoscute la nivel naţional asigurând astfel, pe lângã pregãtirea profesionalã şi recunoaşterea valorii prin documentele obţinute la absolvire.

            Trebuie precizat cã acest curs, în afara unei solide pregãtiri teoretice, susţinutã şi prin suportul de curs oferit gratuit, asigurã şi pregãtirea practicã în aplicaţia SAGA, aplicaţie contabilã, foartã uzualã în zilele noastre în cadrul departamentelor contabilitate sau firmelor de profil din ţarã.

            Orice firmã şi instituţie, trebuie sã deţinã personal calificat în meseria de Contabil, atât pentru a avea siguranţa rigurozitãţii în pãstrarea evidenţei contabile, cât mai ales pentru a se descurca în hãţişul legislativ creat de fiscalitatea din zilele noastre. Pentru aceasta, nu trebuie evitat un curs de Contabilitate, cod COR 331302, cum este cel oferit de Profesional New Consult din Piteşti, la preţul de numai 500 lei .

            Competenţele obţinute în urma parcurgerii acestui curs sunt :

► intocmirea/ completarea documentelor primare
► contarea operatiunilor patrimoniale;
► efectuarea de calcule specifice activitati de contabil;
► completarea registrelor contabile;
► intocmirea balantei de verificare si a bilantului contabil;
► completarea declaratiei 112 si a celorlalte declaratii solicitate de institutiile publice.
► gestionarea si arhivarea documentelor


Dacã veţi dori sã parcurgeţi cursul deContabilitate, acreditat ANC, nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro, sediul firmei fiind în strada Trivale, nr. 14, Piteşti, vizavi de Hotel Blue Night în gura trivãii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro