CURS Tatuaj cosmetic, ochi, sprâncene, buze, scalp

Profesional New Consult organizeazã cursMachiaj Semipermanent, tatuaj cosmetic semipermanent al ochilor, sprâncenelor, buzelor, scalpului, susţinut de formator cu experienţã ȋn domeniu, ce a susţinut sesiuni de training ȋn mai multe localitãţi din ţarã, inclusiv ȋn Bucureşti.

Cursul asigurã toate materialele şi ustensilele necesare realizãrii acestuia, aparat, mulaje, ace, pigmenţi, toate de calitate excepţionalã din USA şi Israel.
Urmând cursul de machiaj semipermanent, veţi deprinde tehnica pigmentãrii şi repigmentãrii cosmetice a buzelor, ochilor, sprâncenelor şi scalpului, desigur, tehnica fiind perfecţionatã la curs şi ȋn funcţie de nivelul fiecãrui participant.

Tot mai multe persoane din ziua de azi ȋşi comandã un machiaj semipermanent fiind soluţia idealã atât pentru cei care nu au timp sã se aranjeze permanent dar şi pentru cei cu probleme de esteticã, leziuni, ce trebuie acoperite etc.
Participând şi absolvind cursul de MachiajSemipermanent, veţi obţine o calificare extrem de solicitatã pe piaţa muncii din România şi nu numai, acest tip de serviciu fiind foarte cerut ȋn saloanele din strãinãtate unde specialiştii sunt foarte puţini.
Cursul dureazã 3 zile a câte 8 ore/zi şi este oferit la preţul de 1.900 lei. De asemenea, participând la cursul organizat de Profesional New Consult veţi primi sfaturi utile privind aparatele de tatuat cosmetic, cele mai eficiente, tipurile de ace, ȋn funcţie de zona de acoperiere, tipuri de machiaje, cum ar fi cel fir cu fir, extrem de solicitat.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã al Profesional New Consult, la telefoanele 0784.045.025 sau 0784.333.777, email: office@profesionalnewconsult.ro

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :
Curs Coafor, 650 lei ;
Curs Frizer, 500 lei .



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro