Curs Masaj, Tehnician Maseur în Piteşti

Masajul, arta relaxãrii şi sentimentului de bine adus celorlalţi poate fi aprofundat doar urmând cursurile de Masaj, Tehnician Maseur organizate de Profesional New Consult, cursuri acreditate ANC, recunoscute de Ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele eliberate fiind astfel recunoscute la nivel naţional dar şi internaţional, putând astfel sã practicaţi aceastã meserie în saloanele de specialitate, salaoane de frumuseţe, sãli de sport, centre Spa şi de recuperare, atât din România, cât şi din Europa.

            Masajul constã în prelucrarea cu ştiinţã a pãrţilor moi ale corpului uman prin mijloace manuale sau mecanice, în scop fiziologic, curativo-profilactic sau terapeutic, cu un veritabil efect benefic, acţionând astfel asupra circulaţiei periferice (vene capilare) având totodatã şi un efect trofic asupra musculaturii.
Cursulde Tehnician Maseur are patru module, Masaj Somatic, Masaj Terapeutic, Masaj Reflexoterapeutic, Masaj Limfatic, modulele putând fi urmate şi individual, fiecare dintre acestea aducând un element de cunoaştere şi aprofundare a altor noţiuni de cunoscut în materia masajului.

Foarte solicitatã pe piaţa muncii astãzi, meseria de maseur poate fi practicatã atât individual, la domiciliul propriu pentru a aduce familiei şi apropiaţilor starea de bine necesarã şi doritã într-o societate tot mai stresatã şi tensionatã dar mai ales poate fi practicatã în saloane de specialitate, sãli de fitness, hoteluri de lux ce oferã servicii de tratament şi spa clienţilor acestora, centre de întreţinere, saloane de frumuseţe. Profesionalismul formatorilor şi abilitatea acestora de a transmite informaţii cu privire la tehnicile de urmat face din cursul de Masaj - Tehnician Maseur organizat de Profesional New Consult, un curs de referinţã în domeniu pe piaţa din Piteşti şi nu numai.

Mai multe detalii despre cursul de Masaj - Tehnician Maseur dar şi despre alte cursuri organizate de Profesional New Consult puteţi obţine la telefoanele : 0784.045.025 sau 0784.333.777.
site-ul firmei : www.profesionalnewconsult.ro
pagina de facebook a cursului : https://www.facebook.com/cursuri.masaj?ref=hl
email office@profesionalnewconsult.ro
Pentru înscrieri, adresa firmei este în Piteşti, str. Victoriei, nr. 36, langa Pub-ul Guiness


Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:
Curs Frizer, 500 lei ;
Curs Cosmetica, 900 lei ;


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro