Curs Machiaj, diplome recunoscute de Ministerele Muncii şi Educaţiei

În curand va demara o nouã sesiune a cursului Machiaj oferit de Profesional New Consult, curs ce îşi propune sã asigure cunoştinţele necesare în domeniu pentru toţi cei pasionaţi cât sã practice aceastã activitate în saloanele de specialitate, individual acasã sau pur şi simplu pentru a se automachia profesional.

            Important de ştiut este faptul cã la finalul cursului se oferã diplome acreditate ce vã conferã posibilitatea angajãrii în domeniu sau de ce nu deschiderea propriei afaceri atât în ţarã cât şi în strãinãtate, diplomele fiind valabile şi în afara ţãrii, având în vedere cã sunt recunoscute şi poartã însemnele ministerelor Muncii şi Educaţiei.

            În cadrul cursului sunt abordate teme teoretice şi practice privind machiajul de zi, machiajul de sear㸠machiajul de ocazie, noţiuni privind folosirea corecta a instrumentarului din trusa de machiaj, evitarea greşelilor cel mai des întâlnite în tehnica machiajului, dezvoltarea imaginaţiei şi pasiunii pentru aceastã frumoasã profesie.
            Noţiuni basic şi semiadvanced de machiaj de zi, machiaj de searã, smokey eyes, tendinţele momentului, combinaţiile ideale, forma feţei, mod de aplicare a fondului de ten şi a bazei pentru machiaj, pot fi ȋnsuşite doar ȋn cadrul unui curs profesional, cum este cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare aşa cum se poate observa şi în pozele ataşate acestui articol .

            Alãturi de formatori specialişti veţi ȋnsuşi tainele machiajului, noţiuni utile ȋn cadrul viitoarei cariere ȋn domeniu sau doar pentru a vã automachia ȋn oglindã. Oferit la preţul de 650 lei, cursul de Machiaj asigurã spaţii de studiu la standarde ȋnalte, materiale de lucru de calitate, utilizate ȋn saloanele profesionale, precum şi un suport de curs elaborat.

            Aşadar, noţiuni teoretice dar mai ales practice sunt ceea ce defineşte ȋn mod evident un curs profesional, curs ce poate fi urmat accesând urmãtorul link : (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)  sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :
telefon contact :  0784.045.025, 0784.333.777, 0744.974.775
sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.
Sau la sediul firmei din str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângã Guiness Pub


De asemenea, cursul este organizat şi în Bucureşti - 0786.33.100, Braşov - 0760.031.178, Vâlcea - 0765.708.877


Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro