Curs Manager Resurse Umane, organizat de Profesional New Consult


            Mai sunt doar cateva locuri pentru sesiunea din Decembrie 2015 a cursului de Manager Resurse Umane, curs acreditat ANC, organizat de Profesional New Consult, curs ce se remarcã prin interesul ce se acordã astãzi domeniului resurselor umane, atât de companii dar mai ales de cãtre persoanele care ȋşi doresc sã activeze ȋn domeniu.

            Cursul propune teme cum ar fi :
- Planificarea Resurselor Umane ;
- Studiul Posturilor de Munca şi Utilizarea Resurselor Umane ;
- Timpul şi Gestiunea Timpului de Muncã ;
- Managementul Carierei Profesionale ;
- Managementul Salarizãrii şi al Recompenselor ;
- Dialogul Social şi Managementul Conflictelor de Muncã .

            Preţul la care este oferit cursul, de numai 600 lei, face ca acesta sã fie extrem de ofertant pe piaţa actualã de formare profesionalã, desigur importante fiind noţiunile dobândite în cadrul cursului de Manager Resurse Umane .
            Cursul are ca o importantã componentã teoreticã dar şi una practica asigurând ȋnţelegerea elementelor complexe ale acestei profesii, precum şi pârghiile necesare managerizãrii corecte a unui departament de resurse umane, a resurselor umane ale unei companii ȋn general
            Important de ştiut cã la cursul de Manager Resurse Umane pot participa atât cei care activeazã în domeniu dar şi cei care doresc sã urmeze o carierã în domeniu, cursul fiind accesibil şi pr înţelesul tuturor indiferent dacã au sau nu experienţã.

            Pentru urmãtoarea sesiune a cursului de Manager Resurse Umane, locurile sunt limitate iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro, sediul firmei fiind în strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângã Guiness Pub.

alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

            Curs Contabilitate – 500 lei;
            Curs Arhivar – 750 lei. 
            Curs Formator - 350 lei; 
            Curs Specialist Management Deşeuri - 450 lei; 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro