Curs Barman, sesiune nouã


Ȋn perioada urmatoare, Profesional New Consult deschide o nouã sesiune a cursului de calificare ȋn meseria de Barman, curs acreditat ANC, diplomele eliberate fiind recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei, recunoscute la nivel naţional şi internaţional. Locurile pentru aceastã sesiune sunt limitate.

Fiind susţinut de formator cu vechime în domeniu, cursul de Barman îşi propune sã pregãteascã participanţii la acesta în tainele meseriei, bucurându-se atât de pregãtirea teoreticã necesarã, cât mai ales de pregãtirea practicã atât de importantã, astfel cã firma organizeazã sesiunea practicã ȋn cadrul unui bar unde pot fi studiate şi aprofundate tainele acestei profesii extrem de frumoasã şi atractivã pentru piaţa de muncã.

Cursul este necesar tuturor celor care activeazã sau doresc sã activeze ȋn industria de profil având astfel posibilitatea deprinderii unei profesii dar şi posibilitatea de a o practica legal si corect.

Puteţi urma cursul de Barman în cadrul profesional New Consult la preţul de 500 lei, plata în 3 rate, alãturi de specialiştii acestei firme, având astfel ocazia sã vã formaţi într-un domeniu nou sau sã vã specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi deja, obţinând totodatã şi calificarea necesarã în acest sens.

Detalii şi informaţii înscrieri Profesional New Consult :
Telefoane : 0784.045.025, 0784.333.777
email : office@profesionalnewconsult.ro
adresa : Piteşti, str. Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângã pub-ul Guiness)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt:


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro