Curs Machiaj Special

Având în vedere faptul cã frumuseţea nu are limite şi tendinţele în domeniul beauty şi machiaj se schimbã permanent, firma, Profesional New Consult vine în întâmpinarea acestei nevoi de nou şi de specializare, propunând un nou curs, cel de Machiaj Special, curs ce îşi propune sã aducã în prim plan machiajele speciale, machiajele de nuanţã, machiajele deosebite ce implicã tehnici speciale de realizat. Cursul este acreditat ANC, diplomele eliberate la absolvirea acestuia fiind recunoscute national şi international.

Cursul de Machiaj Special presupune abordarea unor teme, cum ar fi, machiajul oriental, model banana inchisa, model banana deschisa, tehnica cat eye, tehnica machiajului de fotografie, aceste machiaje speciale urmând a fi realizate sub îndrumarea formatorilor specialişti, folosind tehnici speciale de lucru, cum ar fi tehnica creionului. De asemenea, trebuie precizat cã în cadrul cursului vor fi utilizate produse profesionale, produse necesare pentru realizarea unui machiaj special.

Cursul asigurã o şedinţã foto fiecãrui participant, şedinţã ce va conţine o lucrare specialã de portofoliu realizatã de cursanţi, astfel cã la final vor avea propriile poze profesionale cu machiajele realizate.
Urmãtoarea şedinţã a cursului de machiaj special va avea deschiderea în data de 26 Septembrie, locurile pentru aceastã sesiune fiind destul de limitate, accesul la curs fãcându-se pentru persoanele care au parcurs anterior cursul de machiaj de iniţiere în cadrul firmei noastre sau în cadrul altor formatori de formare profesionalã.



           Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic "O varã a cunoaşterii" . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefoane mobile .

De asemenea, toţi proaspeţii absolvenţi de liceu, facultate, 10 clase, vor beneficia în perioada 01.07.2016 – 31.08.2016 de o reducere de 10% pentru orice înscriere la curs sau o reducere de 15% pentru înscrierea la douã cursuri.

           Mai multe detalii despre cursul de Machiaj Special pot fi obţinute accesând urmãtorul link : (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-avansat)  sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :
telefon contact :  0784.045.025, 0784.333.777, 0720.420.330
sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.
Sau la sediul firmei din str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângã Guiness Pub


Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro