Curs Responsabil de Mediu

Profesional New Consult organizeazã curs  “Responsabil de Mediu”, curs acreditat ANC (Autoritatea Naţionala pentru Calificări), recunoscut de Ministerului Educaţiei şi Ministerului Muncii. Ultimele locuri disponibile pentru aceastã sesiune.





Cursul de „Responsabilde mediu” se adreseazã tuturor societãţilor comerciale cu activitãţi posibile cu impact asupra mediului. Programul de formare profesională este organizat în conformitate cu OUG 195/2005 și Legea 211/2011, având însã în vedere întreaga legislaţie în domeniu, actualizatã.

Tematica abordatã în cadrul cursului de „Responsabil de mediu” cuprinde printer altele : Indentificarea problemelor de mediu; Monitorizarea factorilor de mediu; Efectuarea raportarilor de mediu- acte, avize de mediu, declaratii la fondul de mediu; Gestiune deseuri si substante periculoase; Realizarea de documentatii specifice activitatii de mediu; Coordonarea activitatii de mediu atat in cadrul departamentului specializat cat si la nivel interdepartamental; Evitarea sanctiunilor contraventionale din partea institutiilor abilitate.

Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic "O varã a cunoaşterii" . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefoane mobile .

De asemenea, toţi proaspeţii absolvenţi de liceu, facultate, 10 clase, vor beneficia în perioada 01.07.2016 – 31.08.2016 de o reducere de 10% pentru orice înscriere la curs sau o reducere de 15% pentru înscrierea la douã cursuri.

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de „Responsabil de mediu”, acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro sau cursuri@profesionalnewconsult.ro .
Ne gãsiţi ȋn Piteşti la urmãtoarea adresã : str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângã Guiness Pub
Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

           Cursul Inspector Resurse Umane ;


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro