Curs Manichiurã Pedichiurã clasicã organizat ȋn Piteşti

În perioada urmãtoare va demara cursul de MANICHIURÃ PEDICHIURÃ clasicã, curs organizat în Piteşti, împreunã cu formatori cu experienţã în domeniu.

Cursul este adresat celor ce doresc sã ȋnveţe o meserie foarte cãutatã pe piaţa muncii, care poate fi practicatã ȋn saloane de specialitate atât din ţarã cât şi din strãinãtate, dar care poate fi practicatã şi de acasã. Cursul este organizat ȋn Piteşti de Profesional New Consult, curs acreditatANC, diplomele eliberate fiind recunoscute de Ministerele Muncii şi Educaţiei, diplome ce sunt valabile atât ȋn ţarã cât şi ȋn strãinãtate, putând astfel sã prestaţi o activitate frumoasã în mod legal. Costul cursului de Manichiura Pedichiura este de 500 lei, plata acestuia se poate efectua şi în rate.

Cursul este extrem de atractiv şi asigurã în mare parte pregãtire practicã sub directa îndrumare a formatorului şi desigur având în vedere şi îndemânarea şi tainele meseriei pe care cursanţii trebuie sã le deprindã.

Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic "O varã a cunoaşterii" . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefoane mobile .


Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de Manichiurã Pedichiurã, acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330 sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei este situat în str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, (lângã Guiness Pub)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

           Curs Cosmetica ;

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro