Curs Formator, acreditat ANC

Profesional New Consult organizeazã ȋn Piteşti, curs Formator (), curs acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei.
 detalii :

Beneficiind de un suport de curs asigurat pe suport electronic, cursul de Formator, este necesar şi util celor care activeazã în domeniul formãrii profesionale a adulţilor sau care intentioneazã şi doresc sa activeze pe aceastã piaţã. Este important de precizat faptul cã Formatorul, este o persoanã foarte importantã în cadrul unei companii, întrucât capãtã deprinderi de susţinere a unei idei, a unui curs, a unei sesiuni de formare şi training intern în cadrul acesteia.

O nouã sesiune a cursului de Formator va demara ȋn perioada urmãtoare firma Profesional New Consult invitându-vã sã participaţi la ȋnscrieri pentru a beneficia de serviciile cele mai bune, la cele mai bune preţuri de pe piaţã.
 detalii :

La Profesional New Consult BLACK FRIDAY devine BLACK NOVEMBER ! Avem reduceri toatã luna ! Începând cu 01 Noiembrie pânã pe 30 Noiembrie, vino sã profiţi de ofertele BLACK FRIDAY şi la orice curs ales în valoare de peste 450 lei vei plãti mai puţin !!!
20% REDUCERE dacã te înscrii şi achiţi integral douã sau mai multe cursuri !
15% REDUCERE pentru plata integralã a unui curs !
5% REDUCERE pentru plata în rate !
50 de tricouri personalizate oferite prin extragere la finalul lunii !
 detalii :

Pentru urmãtoarea sesiune a cursului Formator, locurile sunt limitate iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.333.777, 0784.045.025, 0725.420.330 sau puteţi remite un email la adresa: office@profesionalnewconsult.ro, sediul firmei fiind în strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângã Guiness Pub.



alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro