Curs Igienã

Nu rataţi ultimele locuri pentru sesiunea din luna ianuarie 2018 din Piteşti a cursului de igienã organizat de Profesional NewConsult .
 detalii :

Cursul de IGIENàeste obligatoriu pentru lucrãtorii din urmatoarele domenii:
* tuturor categoriilor de lucrãtori din industria alimentarã, inclusiv pentru cei care comercializeazã şi transportã produse din industria alimentarã (alimentaţie publicã şi a colectivitãţilor - toate nivelele).
* persoanelor din serviciile de curãţenie din unitãţile de asistenţã medicalã, a colectivitãţilor de copii şi tineri, unitãţi de cazare hoteluri, moteluri, cabane, etc.
* persoanelor din producţia şi distribuţia apei potabile, inclusiv a apei potabile îmbuteliate.
* persoanelor din cadrul serviciilor de îngrijire corporalã (coafor, frizerie, manichiurã pedichiurã, cosmeticã, masaj, etc.).
* persoanelor din cadrul serviciilor de tip dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare.
 detalii:

Certificatul de absolvire este valabil 3 ani de la data sustinerii examenului! Nu exista conditii minime de acces referitoare la studii, varsta sau pregatire profesionala. Suntem de 10 ani pe piaţa de formare profesionalã, un motiv bun sã alegi Profesional New Consult. În tot acest timp am dat dovadã de profesionalism, seriozitate, promptitudine şi competenţã.

 detalii:

           Mai multe detalii despre cursul de Igienã pot fi obţinute accesând urmãtorul link : http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/curs-igiena/ sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :
telefon contact :  0758.490.490, 0784.333.777, 0725.420.330 .
sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII cu GEL - www.profesionalnewconsult.ro

Curs Masaj Reflexoterapeutic

CURS MAKEUP PROFESIONAL BASIC DELUXE - www.profesionalnewconsult.ro